Tortas „Skruzdėlynas” paprastai buvo gaminamas iš sausainių gabalėlių su kondensuotu pienu. Pyragą „Skruzdėlynas”
Blog - "Pasaka"
Nuotrauka: iš atvirų šaltinių Šios salotos bus puikus pasirinkimas tiek neįpareigojantiems pietums, tiek šventiniam stalui. Salotos su kepenėlėmis pasižymi
Blog - "Pasaka"
Iš paprastų produktų, be mėsos, paruoškite liesą, aromatingą ir sočią sriubą. Ši grybų sriuba su galuškiais verdama vandenyje, bet dėl grybų, morkų, svogūnų
Blog - "Pasaka"
Nuotrauka: iš atvirų šaltinių Stebėtinai skanios ir sočios keptų daržovių salotos primena užpiltį, bet yra daug skanesnės. Šias salotas galima gaminti
Blog - "Pasaka"
Per 15 minučių paruoškite paprastą, skanų užkandį užkandžiams ar šventiniam stalui. Suktinukas gaminamas iš paprastos plonos pitos su kumpiu, sūriu ir
Blog - "Pasaka"
Nuotrauka: iš atvirų šaltinių Obuoliai ir graikiniai riešutai – sezoniniai ingredientai, kurie puikiai dera tarpusavyje. Obuolių pyragas yra amžinas pyragas.
Blog - "Pasaka"
Morkų ir sūrio užtepėlė puikiai tinka ant šviežios bagetės, skrudintos duonos ar viso grūdo duonos. Morkų ir sūrio užtepėlė yra originalus receptas, kurio
Blog - "Pasaka"
Nuotrauka: iš atvirų šaltinių Kukuliai dėl duonos apvoliojimo turi apetitišką traškią plutelę, o viduje slepiasi subtilus siurprizas. Skanus ir traškus
Blog - "Pasaka"
Pyrago pagrindas bus sausainiai, o kaip įdaras – varškė ir grietinė bei bananai. Kai neturite galimybės pasinaudoti orkaite, pagaminkite varškės
Blog - "Pasaka"
Nuotrauka: iš viešų šaltinių Jei norite, į varškę galite įdėti mėgstamų žolelių, raudonųjų pipirų arba cukraus. Šis sūris vadinamas „
Blog - "Pasaka"